Cronica saptaminii 12-18 august 2013

22 Aug 2013 11:21 - 05 Apr 2017 21:32 #1925 de angela
Cronica saptaminii 12-18 august 2013 a fost scris de angela
Desi sint sigura ca ati fost prin muntii patriei mai mult sau mai putin grupati, recolta mea de informatii este slabuta - azi dimineata am venit acasa si uite ca nu am gasit decit un singur link de la Ion P, care a fost cu Mihai C in creasta Balaurului: pe 18 august

Eu am fost iar pe coclauri, din lipsa de alte organizari, am petrecut cu un prieten un mic sejur in Retezat, intre 16 si 21 august, care s-a incheiat si cu o scurta vizita in Cheile Rametului (dar despre astea separat, iata un mic raport si voi da si link la poze). Pe drumul inspre lacul Bucura, la urcare, vineri ne-am intilnit cu Ion G si Brandusa, care stateau jos in Poiana Pelegii si urmau sa plece acasa curind, desi vremea s-a imbunatatit substantial dupa sosirea noastra.

ha! sa verific si cealalta cutie de email!

Mirela a fost in doua excursii pe "valea Prahovei":
Azuga-Sorica-Urechea(1715m)-Cazacu(1753m)-Zamora-Poiana Tapului,17.08;
Cheile Rasnoavei,18.08.2013.

Doina raporteaza o tura de simbata pe la Timbal: din cauza vremii sub Timbal ne despartim: un grup de 6 persoane urca, si restul de 3 (printre care si eu) stam la baza lui.
Ultima editare: 05 Apr 2017 21:32 de către angela. Motiv: link

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
23 Aug 2013 16:57 #1928 de angela
Scris de angela pentru subiectul Voluntariat in Fagaras, part 1-2
Emil ne-a pregatit deja 2 albume cu Fagarasul asa cum l-a vazut el, cind a fost sa o ajute pe Rodica la Monument:

album 1

si album 2 .

Mai Mult
25 Aug 2013 21:39 #1929 de angela
Scris de angela pentru subiectul Voluntariat in Fagaras, part 3 +addendum Transalpina
iata si continuarea aventurilor lui Emil si Rodicai la santierul monumentului:
album3
si
Transalpina

Cititi si comentariile lui la poze, sint instructive.

Mai Mult
03 Sep 2013 10:07 - 05 Apr 2017 21:34 #1934 de angela
Scris de angela pentru subiectul Dolomitii, vazuti de Vali
Nu v-am dat -se pare- link la pozele lui Vali din Dolomiti, unde a fost un grup de vajnici Floristi in vara asta. Am primit
albumul
Ultima editare: 05 Apr 2017 21:34 de către angela. Motiv: link

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.134 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor