Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Cronica saptaminii 26august-1 septembrie

acum 6 ani 1 lună - acum 2 ani 6 luni #1933 de angela
In acest sfirsit de saptamina am fost pe drumuri, cu treaba, revenind duminica de pe alte meleaguri - unii dintre voi sinteti informati pe calea pozelor mele (dar care nu fac parte din capitolul Floare de colt, deci nu isi au locul aici).

Doina a fost simbata 2013_08_31 in tura Busteni - Schiel - Piciorul Pietrei Arse - Sinaia, cu urmatorul comentariu:
o vreme tocmai buna de urcat iar compania a fost la SUPERLATIV. De mult nu am mai ras cu pofta si atat de mult. Draga Cristina sa mai vii cu noi (adica cu mine). Pentru azi tot grupul are nota 10 cu plus.

Radu a fost pe valea Alba, unde Ion a condus un grup de tineret, din am inteles eu (citez pe Radu): Sambata am fost cu Floare de Colt - Ion Macrisi, Mihai, ...
mai sunt inca limbi maricele de zapada pe acolo


Trebuie sa metionez si o tura in mare parte cu participare feminina in Piatra Mare, la care au participat Hary, Isa, Dana, Anca, Diana, Mircea si... MINNA, de care ne era dor si a venit sa ne viziteze (eu am ratat din pacate tura, ca nu eram in tara- dar stiu din auzite!) -asa ca... poate ne pui si niste poze, Diana??? :mrgreen:
Pina una-alta, am doar un link, capatat indirect aici . Sa inteleg ca Mircea a participat pe post de fotograf al fetelor? :P

O echipa maricica a plecat spre Retezat.

O echipa de fete (plus unu, ca sa citez din textul albumului!) a serbat fetele nascute in Zodia fecioarei in excursii pe dealurile Simonului. Dupa Simon, o parte a grupului s-a mutat la Rucar, vizitind si imprejurimile- cheile Dimbovitei, ceva dealuri, locuri mai putin cunoscute de noi.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

16 Octombrie 2019
07 Octombrie 2019
02 Octombrie 2019

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2019 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria