Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Cronica saptaminii 2-8 septembrie 2013

acum 6 ani 1 lună - acum 2 ani 6 luni #1937 de angela
Deschid Cronica cu o tura de suflet pe care Getuta ne-o povesteste Din Breaza in Plaiul Cimpinei -Pe urmele lui Vasile, care a avut o participare de exceptie, cu multi "veterani" ai Florii de Colt. (din pacate albumul nu mai este accesibil in 2017)

S-a intors joi din Retezat echipa care a fost pentru citeva zile la cabana Pietrele. Primele doua zile le-au avut frumoase: au facut ture pe Peleaga, respectiv Lolaia-vf Retezat. A treia zi, cam cetos, au urcat la lacul Galesu - a cam venit frigul si vreme mai putin prietenoasa. Tot pe o zi rece au mai incercat un Jude, dupa care au hotarit sa plece spre casa via Transalpina si o mica escapada spre Calcescu in Paring.

Un grup destul de numeros a urcat pe Valea Seaca a Caraimanului, o parte a iesit pe Briul Portitei, si citiva combatanti seriosi au urcat pina in Platou pe Vilcelul Mortului. Pozele lui Radu nu mai sint accesibile, si-a schimbat serverul (in 2017). Capul "rautatilor", se pare ca ar fi fost Vali Gorea, simpaticul si talentatul nostru coleg. Bravo echipa!
Pozele lui Vali (mai multe, avantaj camera compacta!), incluzind si aventurile echipei mai restrinse de pe Vilcelul Mortului (aventura principala, neimortalizata foto, fiind ca au ajuns foarte tirziu jos la gara!) le puteti savura aici .
Din pacate nici albumul lui Eugen nu mai este de gasit.

Daca Marian (Ene) a fost pe Seaca, sotia lui, cu citeva alte fete si cu Virgil, au fost simbata din Platou spre Bran, pe Ciubotea. A doua zi, Virgil si cu mine am urcat inapoi sa recuperam masina de la capatul drumului "trans-Bucegi" (de ce nu cis??? :P) -am ales drumul pe Clincea-Tiganesti pina la Omu.
Hary si Isa au fost organizatoarele acestei ture. Pozele mele- aici .
Svetlana a fost cu noi simbata pina la Omu, apoi s-a grabit sa coboare pe acelasi traseu spre Bran, ca sa ajunga seara inapoi in Bucuresti. Albumul Svetlanei: aici .

Astept cu interes si alte vesti montane de la alti colegi, pe masura ce le primesc, va fac rezumatul.

Si in Ciucas a fost frumos: Diana si Anca au fost in Tig(l)ai-vf. Ciucas-Bratocea intr-o plimbare frumoasa .

De la Ion P am primit un album interesant comentat din traseul clasic Drumul Schiel-Piciorul Pietrei Arse, excursie de duminica . Si cu o mica surpriza de culoare locala din gara Sinaia, in incheiere.
:)

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

16 Octombrie 2019
07 Octombrie 2019
02 Octombrie 2019

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2019 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria