Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Cronica saptaminii 9-15 septembrie

acum 6 ani 1 lună - acum 2 ani 6 luni #1941 de angela
a mai trecut o saptamina, spre sfirsitul ei a nins si a plouat si s-a racit vremea.
Simbata, totusi au iesit la plimbarele unii dintre noi, s-a mers pe Brina ursilor la Sinaia si chiar si pe platou. Altii au preferat cautari de ciuperci pe la Predeal. Tanti Virginica a preferat dealurile.
In ciuda prognozei, nu s-a murat lumea prea tare si au mai vazut si citeceva, chiar si pudra de zapada din Caraiman (din tren), cei care au urcat in platou, au simtit-o pe pielea lor.

Radu a facut o tura prin "potcoava" ialomiteana a Bucegilor, duminica.

Un grup de 4, printre care si Mirela, au urcat in Baiului- vintos: Sinaia-Plaiul Tufa-Stana Mare-Poiana Tapului-Busteni.

Un alt grup, din care a facut parte si Marius, a profitat de vremea frumoasa si a urcat pe valea Priponului in platou si a coborit pe Jepi. Foto Marius - aici

Tot duminica, intr-o echipa de 9 am fost pe Vf Leaota, din Bratei, urcind pe CR si cu o coborire mai neortodoxa pe care nu o recomand si altora. :P
A batut vint rece, altfel a fost o zi splendida, dupa cum puteti vedea si in albumul meu. Daca doriti ceva informatii suplimentare asupra a ce am gasit in teren, comparativ cu harti etc, puteti citi si notele de la "info" . Si daca inca nu v-ati plictisit... au venit si pozele Svetlanei .

O excursie interesanta in Bulgaria vecina: sudul Bulgariei, Nessebar, riul Ropotamo, Sozopol, organizata de Sanda a atras un grup numeros: poze de la Ioana V gasiti pe google+ .

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

16 Octombrie 2019
07 Octombrie 2019
02 Octombrie 2019

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2019 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria