Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2023.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2023-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2023-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2024.

Îţi mulţumim!

Cronica saptaminii 2-8 decembrie 2013

09 Dec 2013 09:55 - 06 Apr 2017 14:16 #1992 de angela
Cronica saptaminii 2-8 decembrie 2013 a fost scris de angela
Sfirsitul de saptamina a adus un cod galben cu vreme capricioasa si nu foarte prietenoasa, dar asta nu ne-a impiedicat sa mergem la munte (sau mai la deal). Nu ne sperie pe noi un cod!
Mos Nicolae a adus o excursie la manastirea Crasna, in organizarea Mizei. reporter de serviciu Diana - iata! .
Asa ca, simbata, am fost prezenti pe tren, ca sa mai "savuram" o portie de intirziere din cauza hotilor de sirme (clasica zona de linga Chitila! de ce n-or fi in stare cei "in drept" sa lichideze aceasta permanenta sursa de enervare si paguba, ne mai intrebam?)... asta la ducere.
2 echipe au coborit la Posada si au facut 2 variante ale aceleiasi ture (aproximativ) de la Posada peste Plesuva la Comarnic, noi am fost 10, ceilalti 3. Excursia noastra, echipa numai de fete, este ilustrata in album . Vremea la noi a fost soare alternind cu viscolas, iar dupa masa a fost chiar frumos, pina pe la 3 si jumatate cind apunind soarele dupa deal s-a facut frigulet (am simtit ca e iarna adevarata si sus pe Virful Plesuva, unde abia am vazut tinta de coborire... stina, adapost de dorit pentru pauza de prinz, si pe peron cit am asteptat trenul "de 4", la Comarnic). Oricum noi am scapat ieftin, probabil in Baiu sau pe platou nu era vesel deloc.

Rodica a fost pe valea Limbaselului. Vremea a fost inchisa.
2 echipe MARI au mers pe Grecu la Diham, acolo s-au separat, o echipa venind spre Busteni pe Munticel, ceilalti au mers spre Predeal, parca pe Forban-Bradet-Gilma. De la Munticelisti am vazut o poza de incotosmanati bine pe Facebook. Se pare ca Vali ar fi facut ceva poze- din echipa de Predeal, daca am inteles corect. Banuiesc ca mai dureaza, ca abia am primit albumul de simbata trecuta din Horvatca (vezi linkul la fila anterioara a cronicii). Informatii am primit de la Hary si indirect, de la Mirela, care a fost in echipa de Predeal simbata, iar duminica a mai facut o excursie de cod si mai galben, tot pe acolo, prin zona: Timisu de Sus-Cheile Rasnoavei-Poiana Secuilor-Predeal
Radu a fost in Fagaras, pe la Barcaciu, unde se pare ca vremea nu a fost chiar foarte dusmanoasa, cu tot codul astora :D.

Cam asta e "lista de birfe montane" deocamdata. va urma...
Ultima editare: 06 Apr 2017 14:16 de către angela. Motiv: linkuri vechi

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.150 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:00, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:45, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.