Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2022.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2022-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2022-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2023.

Îţi mulţumim!

Drumeţii alături de seniorii clubului

06 Ian 2023 09:14 - 13 Ian 2023 17:49 #4485 de hoinar
La vârsta a 3-a mersul săptămânal "la munte" devine un fel de "obligaţie" pentru păstrarea sănătăţii trupeşti, dar mai ales a celei mintale şi/sau sufleteşti.

Pentru amatori, seniorii Clubului Alpin Floarea de Colț București organizează scurte drumeţii în fiecare vineri prin zona deluroasă pe Valea Prahovei. Poate participa gratuit orice pensionar (sau alt fel de amator) aflat în bună formă fizică (adică să poată merge cu un rucsac în spate pe coclauri vreo 4-5 ore, în condiţii meteo diverse, fără să se plângă). Fiecare participant îşi plăteşte toate cheltuielile: trenul, berea, asigurarea medicală şamd.

Programul obişnuit al excursiilor este: plecarea din Bucureşti Basarab cu trenul Regio 3023 ora 7.46, coborâre la Halta Posada (cca 10.08), plimbare 4-5 ore prin zonă, retur acasă din gara Comarnic cu trenul 3028 plecare 16.16 şi sosire Bucureşti Nord 18.16. Câteodată, în funcţie de Buletinul Meteo şi aglomeraţie (vacanţe, etc), se merge şi la Sinaia / Buşteni / Azuga etc. Nu se primesc în grup persoane în stare de ebrietate, care ascultă muzică tare, care nu respectă Natura etc.

Informaţii / detalii despre aceste drumeţii la dl. Şerban Derlogea, tel 0742287464 (insistaţi cu sunatul până aude  ).

Vă aşteptăm!
(autor Şerban Derlogea)
Ultima editare: 13 Ian 2023 17:49 de către hoinar.
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.277 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:15, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:46, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.