Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2022.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2022-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2022-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2023.

Îţi mulţumim!

un calup de albume primite de la Cronicarul Seniorilor, Cristina

05 Feb 2023 12:02 - 05 Feb 2023 12:03 #4513 de angela
primite deodata prin bunavointa lui Serban Derlogea.
Povesti ilustrate de la: cristina mac

Le pun la rind, ca asta e... :)
Posada (21.10.2022) 
photos.app.goo.gl/1W7sKd6ejPwnksxr8

Bușteni -Urlătoarea - Poiana Țapului (04.11.2022) 
Excursie pe ruta Bușteni - Cascada din Valea Spumoasă - Cascada Urlătoarea - Poiana Țapului (04.11.2022) Plecare din Gara Buc Basarab (tren personal 3023 spre Braşov la 07.45) - Gara Buşteni (sosire tren cam la 10.30) – o potecă nemarcată (mulţumim Andrei Bardău pt indicaţii) pe la marginea de Vest a Buşteniului, între oraş şi pădure/munte – marginea cimitirului Buşteni – o potecă nemarcată (o scurtătură cam abruptă, arătată tot de Andrei şi soția sa, Ileana) - Cascada din Valea Spumoasă – coborâre pe Valea Spumoasă - poteca Jepii Mici – poteca Jepii Mari – bifurcația spre Cascada Urlătoarea - Cascada Urlătoarea – poteca marcată spre Poiana Ţapului – chef cu prăjituri la cofetărie – Gara Poiana Ţapului – trenul 3028 (plecare 15.35) spre casă/ Bucureşti Poteca spre Jepi, aflată de la Andrei, e f bună pt că are panta mică şi ocoleşte oraşul pe la aer curat – spre deosebire de cea cunoscută din ”antichitate”, prin oraş (pe la Plecare telecabină), care e plină de gaze de eşapament. Partea a 2-a potecii, scurtătura de la cimitir spre Cascada Spumoasă, e cam abruptă şi, dacă pamântul nu era uscat din cauza secetei, ar fi fost f greu de parcurs. Vremea a fost foarte bună (cum e de obicei vinerea!!) Participanţi – vreo 16.
photos.app.goo.gl/824maES8tx2M1qeg7

... va urma...
Ultima editare: 05 Feb 2023 12:03 de către angela.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.221 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:15, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:46, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.