Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Securitate

acum 13 ani 7 luni - acum 4 ani 6 luni #53 de ex_admin
Important, citeste in intregime.

1. Nu divulgati niciodata datele de identificare personale. Daca doriti sa indicati (pe un site Internet, pe un forum, intr-un email, pe messenger... oriunde) adresa forumului dvs, a unui subiect, a unui mesaj, verificati bine ca partea finala din adresa de genul "sid=582c4678011cbd97139689c8" (daca ea exista) sa nu fie niciodata mentionata. In cazul in care un utilizator selecteaza un astfel de link, acesta este conectat direct pe contul unui utilizator, moderator sau administrator.

2. Nu utilizati niciodata servere proxy publice. Din motivele expuse mai devreme, utilizarea unui proxy nu este recomandata. Mai mult, paginile se vor incarca mult mai repede daca dezactivati proxy-ul.

3. Nu divulgati niciodata parola si adresa de email.

4. Deconectati-va de la cont daca utilizati un calculator public. La sfarsitul fiecarei sesiuni, in cazul in care utilizati un calculator public (internet café, etc.), nu uitati sa va deconectati din cont inainte sa plecati de la calculator. De asemenea, nu utilizati niciodata optiunea "Doriti memorizarea parolei pentru o conectare automata".

5. Atentie la email-urile frauduloase. Se poate intampla ca utilizatorii sa primeasca emailuri false, in numele staff-ului forumului. In aceste emailuri vi se poate cere parola, numele de utilizator si adresa forumului. Aceste emailuri nu vin din partea noastra ci din partea unor persoane rau intentionate. Indiferent cine va contacteaza cerandu-va datele de identificare, nu raspundeti.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2021 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria