Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Free Solo

acum 2 ani 7 luni #3544 de hoinar
Free Solo, realizat de Elizabeth Chai Vasarhelyi şi Jimmy Chin, nominalizat şi câştigător al premiilor Oscar şi Bafta 2019 pentru cel mai bun film documentar, va fi difuzat în România pe canalul National Geographic sâmbătă, 16 martie 2019, ora 20:00.

Filmul este un portret "uluitor, intim și curajos" al lui Alex Honnold, unul din cei mai talentaţi căţărători la ora actuală. La un palmares deja impresionant, Honnold a adăugat pe 3 iunie 2017 escaladarea "free solo" a impresionantului perete El Capitan din Yosemite (varianta "Freerider") în doar 3 ore şi 56 minute.

Alex Honnold, foto © Jimmy Chin, National Geographic

www.nationalgeographic.com/films/free-solo

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 7 luni 12 ore - acum 7 luni 12 ore #4091 de Baumgaertner
Un documentar uimitor de frumos despre Alex Honnold, primul cățărător care a urcat pe Muntele El Capitan din California fără a fi sigur.

Acțiunea filmului se desfășoară într-un ritm liniștit, spunând privitorului despre începutul vieții lui Alex. În acest segment, aflăm despre familia sa, a cărei tinerețe a influențat foarte mult viziunea asupra lumii și atitudinea față de viața protagonistului, de la nici măcar nu a încercat niciodată să joace la https://vegas-25.com/ro . În exterior oarecum amintește de Rafael Nadal, Alex este întruchiparea calmului și a seninătății. Este atras ca un magnet pentru a urca pe un munte, la fel de inaccesibil și puternic.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2021 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria