2% din impozitul anual catre Floare de Colt

23 Feb 2012 13:51 #1526 de andrei_preda
2% din impozitul anual catre Floare de Colt a fost scris de andrei_preda
Buna ziua! Ma numesc Andrei Preda, si daca multi nu ma cunosc, ma prezint ca fiind prieten cu Andrei Vouciuc, el mi-a facut cunostinta cu cateva persoane din Floare de Colt! Am fost in ceva ture cu Vali Gorea, Mihai Cotarcea, Stoica Eugen, Nica Ruxandra si ... in 2012 in turele cu persoane multe :).

Am auzit o discutie referitor la directionarea cei 2% din impozitul anual catre Floare de Colt! Cum procedez si cu cine trebuie sa iau legatura? Am vorbit cu persoana de la salarizare si mi-a comunicat ca incepand cu 1 Martie incepe procedura de trimitere a formularului 230.

De asemenea, cu bunavointa dumneavoastra, doresc sa ma inscriu in Club iar devenind membru cotizant, sa ajut (cat pot) la mentinerea clubului si a numelui "Floare de Colt". Continuant sa existe acest club, pot sa ma bucur de mersul pe munte cu lume buna si simpatica, oameni cu experienta in ale muntelui.

Va multumesc!

P.S. - andreipreda85@yahoo.com este adresa mea de e-mail.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
29 Feb 2012 10:34 #1528 de andrei_preda
Scris de andrei_preda pentru subiectul Re: 2% din impozitul anual catre Floare de Colt
Revin la e-mail-ul din 23 Februarie.

Am reusit sa ajung luni 27 Februarie la club si am completat forumularul de inscriere primit de la doamna Geta Iftode. La urmatoarea intalnire la club o sa primesc si "carnetul de membru" :). Interesanta prezentarea doamnei Rodica Rădulescu despre experienta din Alaska insa din pacate nu am putut sta pana la sfarsit.

De asemenea, doamna Angela Vasilescu mi-a comunicat ca sunt ceva probleme cu formele legale al clubului in ceea ce priveste redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit. Sa speram ca se vor rezolva in timp util. Data limita de depunere a formularului 230 este 25 mai 2012.

Cu stima,
Andrei Preda

Mai Mult
05 Mar 2012 15:56 #1529 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Re: 2% din impozitul anual catre Floare de Colt
Buna , Andrei si bine ai venit la club!
Este posibil sa fi facut cunostinta in Baiului, prin noiembrie, daca-mi aduc aminte bine.

Multumim pentru cuvintele frumoase si pentru disponibilitatea ta de a ajuta clubul cu cei 2% din impozit, exact acesta a fost unul dintre prinicipalele avantaje pe care le-am vazut si noi in rezolvarea problemelor legale la care se referea Angela. Si noi speram ca si tine ca se vor rezolva in timp util, ne mobilizam saptamanile acestea sa terminam toate actele, este destul de complicat.

Numai bine si ture multe si frumoase in continuare!

Ilinca

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.150 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:00, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:45, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.