- Postări: 1381
- Mulțumiri primite: 50
Carte de flori de culoarea albastru, violet ...
14 Mai 2013 13:05 #1792
de angela
Scris de angela pentru subiectul Re: Carte de flori de culoarea albastru, violet ...
Saschiu (Vinca minor)
saschiu.jpg
Macin - mai 2013
asa am gasit-o la altii, dar pe wiki Vinca e aia pe care ai pus-o tu, Diana! deci... ajutor!!! botanisti! Stela?
saschiu.jpg
Macin - mai 2013
asa am gasit-o la altii, dar pe wiki Vinca e aia pe care ai pus-o tu, Diana! deci... ajutor!!! botanisti! Stela?
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- angela
- Deconectat
- Moderator
Mai puțin
Mai Mult
14 Mai 2013 13:11 - 27 Mai 2017 12:58 #1793
de angela
Scris de angela pentru subiectul Re: Carte de flori de culoarea albastru, violet ...
Ultima editare: 27 Mai 2017 12:58 de către hoinar. Motiv: edit image size
- angela
- Deconectat
- Moderator
Mai puțin
Mai Mult
04 Iul 2013 12:53 #1879
de Florin
Scris de Florin pentru subiectul Re: Carte de flori de culoarea albastru, violet ...
- Florin
- Deconectat
- Membru Premium
Mai puțin
Mai Mult
- Postări: 134
- Mulțumiri primite: 0
04 Iul 2013 15:52 #1892
de Florin
Scris de Florin pentru subiectul Re: Carte de flori de culoarea albastru, violet ...
- Florin
- Deconectat
- Membru Premium
Mai puțin
Mai Mult
- Postări: 134
- Mulțumiri primite: 0
03 Apr 2014 10:13 #2067
de angela
daphne.jpg
Ceea ce noi (si nu numai noi) numeam "liliac salbatic", este de fapt din cu totul si cu totul alta familie de plante, cum mi-a atras atentia (si a cautat-o in literatura) Cristina: daphne mezereum, popular se pare: piperul lupului (planta care produce niste fructe foarte toxice, am citit si eu pe wiki in germana, la origine, articol tradus si in varianta in engleza, in romana n-am gasit) oricum, tot frumoasa ramine si frumos mirositoare!
Ceea ce noi (si nu numai noi) numeam "liliac salbatic", este de fapt din cu totul si cu totul alta familie de plante, cum mi-a atras atentia (si a cautat-o in literatura) Cristina: daphne mezereum, popular se pare: piperul lupului (planta care produce niste fructe foarte toxice, am citit si eu pe wiki in germana, la origine, articol tradus si in varianta in engleza, in romana n-am gasit) oricum, tot frumoasa ramine si frumos mirositoare!
- angela
- Deconectat
- Moderator
Mai puțin
Mai Mult
23 Mai 2017 13:31 - 27 Mai 2017 12:59 #2906
de Diana
Scris de Diana pentru subiectul Re: Carte de flori de culoarea albastru, violet ...
Ultima editare: 27 Mai 2017 12:59 de către hoinar. Motiv: edit image size
- Diana
- Autor Subiect
- Deconectat
- Moderator
Mai puțin
Mai Mult
- Postări: 556
- Mulțumiri primite: 17
Timp creare pagină: 0.167 secunde