- Postări: 556
- Mulțumiri primite: 17
Iura
01 Noi 2022 16:55 #4435
de Diana
Iura a fost scris de Diana
Dragă Iura, viața ta, inima ta au fost alaturi de club - știm că Dumnezeu îți va da toate frumusețile și lumina pe care aparatul tau de fotografiat știa atât de bine sa le surprindă. Mulțumim, Dumnezeu sa te odihnească!
m.facebook.com/100000728193364/
m.facebook.com/100000728193364/
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: hoinar, angela
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- Diana
- Autor Subiect
- Deconectat
- Moderator
Mai puțin
Mai Mult
02 Noi 2022 09:27 #4436
de hoinar
Scris de hoinar pentru subiectul Iura
Ultima drumeţie în care l-am avut alături pe Iura a fost într-o zonă care-i plăcea pt perspectiva care se deschide către munţii Neamţului, Baiului şi Bucegi, şi anume piciorul Ceauşoaia, o zi de sâmbătă în care ne-am bucurat de florile de primăvară care fac deliciul unor astfel de plimbări (
photos.app.goo.gl/f2RHsE6cesz6SkeXA
) ... asta după ce la mijloc de decembrie, anul precedent, în aceleaşi locuri, viscolul ne-a întors din drum şi-am fost nevoiţi, orbecăind prin vântul puternic, să coborâm înapoi în vale (
photos.app.goo.gl/hkcLVfWBxYu3uVHA8
). Împreună ne-am descurcat şi asta e frumos la munte, alături de prieteni, împreună totul e mai uşor. Ultimul drum însă rămâne să-l facem singuri dar gândurile bune şi amintirile pline de viaţă ne sunt alături. Drum bun, Iura !
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela
- hoinar
- Deconectat
- Administrator
02 Noi 2022 09:37 #4437
de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Iura
Astazi, 2 noiembrie, dupa ora 14, Iura va fi depus la capela Bisericii Izvorul Nou din zona Dristor (Șoseaua Mihai Bravu, nr. 299, Sector 3).
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela
- Ilinca
- Deconectat
- Moderator
Mai puțin
Mai Mult
- Postări: 859
- Mulțumiri primite: 96
02 Noi 2022 18:04 #4438
de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Iura
Slujba de inmormantare se va tine maine, 3 noiembrie, incepand cu ora 12 la Biserica Izvorul Nou din zona Dristor (Șoseaua Mihai Bravu, nr. 299, Sector 3). Apoi se va merge la cimitirul Ghencea 2 (Domnesti).
- Ilinca
- Deconectat
- Moderator
Mai puțin
Mai Mult
- Postări: 859
- Mulțumiri primite: 96
03 Noi 2022 14:06 - 03 Noi 2022 14:07 #4439
de ROFMihai1075
Scris de ROFMihai1075 pentru subiectul Iura
Iura a fost un om liniștit, blând și echilibrat. Era un om abil în discuțiile cu oamenii și găseam întotdeauna deschidere la el către comunicare, în diverse domenii.
Un bun coleg de drumeție fie că se folosea metodele vechi sau de cele moderne în ale drumeției.
Țin minte cu drag turele în care am mers împreună mai mereu Iura având câte ceva de împărtășit, ceilalți având câte ceva de ascultat, de învățat.
Ne-a încântat cu fotografiile sale, fotografia fiind una dintre pasiunile lui pe orice fel de vreme. Stăteam câteodată iarna, la golul alpin în vânt și viscol și urmăream răbdarea cu care prindea instantaneele. Îl întrebam: ”nu ți-au înghețat mâinile, că eu am făcut două fotografii și mi-au înghețat mâinile...?” Una dintre puținele dar frumoasele ture pe munte cu bicicleta a fost cea în care am străbătut Creasta Munților Baiului de la nord către sud. Au fost făcute și atunci câteva instantanee deosebite, color sau în alb negru.
Cu bine Iura! Odhină veșnică în liniște și pace!
Un bun coleg de drumeție fie că se folosea metodele vechi sau de cele moderne în ale drumeției.
Țin minte cu drag turele în care am mers împreună mai mereu Iura având câte ceva de împărtășit, ceilalți având câte ceva de ascultat, de învățat.
Ne-a încântat cu fotografiile sale, fotografia fiind una dintre pasiunile lui pe orice fel de vreme. Stăteam câteodată iarna, la golul alpin în vânt și viscol și urmăream răbdarea cu care prindea instantaneele. Îl întrebam: ”nu ți-au înghețat mâinile, că eu am făcut două fotografii și mi-au înghețat mâinile...?” Una dintre puținele dar frumoasele ture pe munte cu bicicleta a fost cea în care am străbătut Creasta Munților Baiului de la nord către sud. Au fost făcute și atunci câteva instantanee deosebite, color sau în alb negru.
Cu bine Iura! Odhină veșnică în liniște și pace!
Ultima editare: 03 Noi 2022 14:07 de către ROFMihai1075.
- ROFMihai1075
- Deconectat
- Membru de Elită
Mai puțin
Mai Mult
- Postări: 194
- Mulțumiri primite: 110
05 Noi 2022 20:23 #4442
de angela
Scris de angela pentru subiectul Iura
si un album de amintiri primit de la Artemiza:
photos.app.goo.gl/MZzxRfBXjafKSHyT7
si unul de la Svetlana:
photos.app.goo.gl/veamSikCK6HEdHb8A
photos.app.goo.gl/MZzxRfBXjafKSHyT7
si unul de la Svetlana:
photos.app.goo.gl/veamSikCK6HEdHb8A
- angela
- Deconectat
- Moderator
Mai puțin
Mai Mult
- Postări: 1381
- Mulțumiri primite: 50
Timp creare pagină: 0.163 secunde