Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

×
Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:22, primele două vagoane sau în gara Basarab la trenul Regio 3003, ora 7:44, primele două vagoane (pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători dar alături de seniori :-)). Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Și e multă distracție în turele noastre, așa că vino alături de noi!

Aplicație iPhone cu hărți de munte

acum 8 luni 3 săptămâni #3211 de hikepack
Lucrăm la o aplicație cu hărți montane și turistice (hiking maps) pentru iOS (iPhone si iPad) care acoperă principalele parcuri naționale din România, Statele Unite și Finlanda (pentru moment).

https://hikepack.earth

Cu un singur download de hartă, utilizatorul primește:
- toate traseele și informații despre marcajele lor
- puncte de interes (vârfuri, cabane, hoteluri, refugii, izvoare, telecabine, etc)
- o hartă topografică
- în cazul Finlandei și al Statelor Unite, și o hartă satelit.
În mod complet offline, utilizatorul poate planifica rute noi, măsura distanțe, vedea distanța rămasă de parcurs până la orice destinație, vedea profiluri de altitudine, timpi estimați de parcurs și calorii estimate.

În acest moment avem 35 de hărți în România: Bucegi, Piatra Craiului, Iezer-Păpușa, Făgăraș, Ciucaș, Ceahlău, Parâng, Poiana Brașov, Piatra Mare - Baiului, Gilău, Trascău, Retezat, Țarcu, Semenic, Cozia, Leaota, Căpățânii, Bârgău, Bihor - Vlădeasa, Cernei, Cindrel, Țibleș, Igniș - Gutâi, Locvei - Almăjului, Măcin, Rodnei, Hășmaș, Calimani, Gurghiu, Nemira, Harghita, Maramureșului, Suhard, Vâlcan, Brețcu. Numarul de trasee existente în fiecre hartă depinde de cât de complet au fost cartografiate de voluntarii OpenStreetMap. Însă principalele destinații precum cele menționate mai sus sunt bine acoperite.

Orice feedback este binevenit!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 8 luni 2 săptămâni #3214 de hoinar
Daca am avea aplicatia si pentru Android cred ca ar fi sanse mai mari pentru un feedback ;)

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 8 luni 1 săptămână #3224 de hikepack
Stim, Android este sus pe TODO list. Insa intre timp, pana venim cu verisunea de Android, am pus toate hartile noastre in format PDF si JPG pe site:
hikepack.earth/maps
Dimensiunile sunt A4 si A3. Ele sunt gratis, si se pot copia si distribui gratis in scopuri necomerciale daca nu se modifica.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 8 luni 5 zile #3227 de hoinar

hikepack a scris: Stim, Android este sus pe TODO list. Insa intre timp, pana venim cu verisunea de Android, am pus toate hartile noastre in format PDF si JPG pe site...

OK, bine de stiut :)

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2019 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64 BTRL RONC RT03 4507 2901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria