Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

×
Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:22, primele două vagoane sau în gara Basarab la trenul Regio 3003, ora 7:44, primele două vagoane (pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători dar alături de seniori :-)). Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Și e multă distracție în turele noastre, așa că vino alături de noi!

Recomandare achizitie bocanci 3 sezoane

acum 10 luni 1 săptămână #3255 de andreibo
Buna ziua,

Am cautat pe forum insa nu am gasit acest subiect.

Am marea rugaminte sa imi recomandati o marca de bocanci 3 sezoane(eventual si model) si locul de unde as putea face achizitia. Mentionez ca pana acum am utilizat 1 pereche Garmont(care au rezistat eroic 10 ani) si o pereche Mammut(care au cedat eroic dupa 2 ani). Am fost dezamagit de Mammut in ceea ce priveste durata de viata.

Mentionez ca sunt nou pe forum, insa intentionez sa particip la 2 ture pe luna - incepand chiar de luna asta.

Va multumesc anticipat,
Andrei

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 10 luni 1 săptămână #3256 de hoinar
Andrei, fiecare iti poate recomanda ceea ce a folosit si a fost bun pentru el :-) Eu iti pot spune ca pt 3 sezoane am niste bocanci Trezeta Fitz Roy, f buni pt piciorul meu pe care insa nu-i folosesc acum, in sezonul cald. Bocancii de 3 sezoane sunt mai putin utili vara, cel putin aici, in Carpati. Pt vara folosesc in prezent Garmont Vetta Mnt GTX; pot fi incomozi daca ai piciorul lat dar se strang f bine pe picior si sunt f buni si pt portiuni ce implica putina catarare. Alegerea bocancului depinde foarte mult de genul de trasee pe care doresti sa le faci.

Cel mai bine este sa mergi la un magazin, vezi ce se gaseste, care sunt preturile, ii probezi, cei de-acolo te pot sfatui cel mai bine, cauti niste review-uri pe net si-n final alegi ce este bun pt tine. Gasesti aici o lista cu magazine: floareadecolt.com/ar...ine-echipament-munte

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2019 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria