Am luat-o...

02 Feb 2009 21:26 #915 de vali
Am luat-o... a fost scris de vali

Dragilor,
Sambata 3 ianuarie 2008, am mers cu Bogdan pe drumul forestier care ajunge la Canton si stana Zamora.Am vrut sa urcam culmea Zamora, dar o ceata deasa si un vant taios ne-a intors la stana. Nu am luat-o pe prima creasta. Am urcat drumul forestier pana la capat. Stiind cat de bine merge Bogdan am coborat chiar pe coama abrupta in vale, am mers pe langa si pe firul paraului .
Aveam bocancii cei mari si-mi luasem pentru prima data ciorapii de lana, iar in tren am lasat bocancii mai lejeri ca sa nu transpir. Tot pentru prima data mi-am pus in tren parazapezile cele noi, de firma, luate de Pustoaica, dar nu mi-am strans sireturile inainte.
Inainte de a incepe coborarea mi-am zis sa-mi leg bocancii mai bine; trebuia sa-mi desfac parazapezile cele noi, un lucru complicat pentru mine care eram obisnuit cu comoditatile mele, era frig, etc.
O sa fiu mai atent, mi-am zis.
Am fost, am coborat chiar in fuga uneori, am ajuns in valea paraiasului care se varsa in Valea Fetei. Am iesit din albia paraului, mai aveam 10 m drum drept pana in drumul forestier, unde este si o constructie abandonata, cand...ma trezesc in spagat si cu bocancul stang cam nefiresc fixat. Intind mana dupa bocanc si cand il ating revine ca un arc. Am o fractura bimaleolara de toata frumusetea. Acum sunt alergic la aer curat si stau in casa o perioada.
Noroc ca am patit-o jos si ca am avut un tovaras ca Bogdan care a avut grija si rabdare cu mine.
Ma doare piciorul de atata scris asa ca va salut, sa aveti vreme buna si sanatate.
Vali

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
02 Feb 2009 21:40 #916 de angela
Scris de angela pentru subiectul Re: Am luat-o...
pacat! sa te faci bine cit mai repede! Noi te asteptam iar sa vii cu noi.

Mai Mult
02 Feb 2009 22:24 #919 de Diana
Scris de Diana pentru subiectul Re: Am luat-o...
Multa, multa sanatate si abia asteptam sa revii la munte!

Mai Mult
03 Feb 2009 12:39 #920 de eugen_stoica
Scris de eugen_stoica pentru subiectul Re: Am luat-o...
Insanatosire grabnica, rabdare pentru o refacere completa si putere pentru a vedea jumatatea plina a paharului. Sa auzim de bine.

Mai Mult
21 Feb 2009 00:14 #937 de Gigy
Scris de Gigy pentru subiectul Re: Am luat-o...
Mai Vali, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat, banuiesc ca ai vrut sa fii solidar cu mine si Magda dar nu trebuia sa exagerezi. Oricum iti dorim insanatosire grabnica (vezi ca eu am inceput sa ies iarasi pe munte)

Mai Mult
08 Mar 2009 18:35 #949 de DanyBoy
Scris de DanyBoy pentru subiectul Re: Am luat-o...
Salut Vali,
Am auzit de patzania ta mai demult, stirea s-a raspandit in viteza.
Cred ca e destul de neplacut de aceea iti urez insanatosire rapida.

Tineretul te asteapta, mai ales Cristi, care a ramas vrajit de turele cu tine si Marian.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.163 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor