RT 1 mai muncitoresc 2010 sa traiasca!... Ciucas

03 Mai 2010 11:52 #1210 de angela
RT 1 mai muncitoresc 2010 sa traiasca!... Bratocea - Vf. Ciucas - Poiana Teslei - Babarunca

O zi spendida si calda de primavara, in care "intimplator" si nu foarte tare am invadat mai multe trupe de Floristi foarte Coltosi culmea Bratocea. Grupul "nostru" a fost de 15(3 masini), plus grupul oficial de Club (venit cu microbuzul si Sanda), care avea traseul Bratocea-Tigai-Valea Berii...vreo 21 si ei! ce mai: marea debarcare, parca nu ajungeau brasovenii in muntele lor de casa (unul dintre ei), hop si noi.
Ar putea sa se masoare si frecventa in zile din acestea pe virful Ciucas (nu numai cite masini trec prin Sinaia pe DN1!)

Atașament nu a fost găsit

Ne-am intilnit si la intrare si dupa, am mers impreuna si separat... au fost si variante diferite pe subgrupuri. Unii nu au urcat virful Ciucas, si de la "noi" si de la "ei", unii s-au razgindit si au vrut, ba n-au mai vrut spre Babarunca, unii au mers pe sub Tigai prin spate, sau pe dincolo. Cei care au ajuns in valea Berii s-au dus si la o bere :D in Cheia, cu mici si hora! N-am fost acolo, dar am vazut in poze (de la Ioana R).

"Babaruncistii" au adoptat si ei doua variante, 10 am mers pe traseul propus initial, ca doream sa vedem si noi Poiana Teslei si calcarele de aproape (in premiera aproape toti!), alt subgrup au coborit din Saua Teslei in valea Babarunca. Si ne-au asteptat vreo jumatate de ora, ca microbuzul se contramandase si doar noi facusem "car swap" si ne astepta o masina "pentru soferi" la iesirea din traseu). Noi am ajuns la 6.30.

Aici am aflat si de o aventura (ista) care ar fi mers tot spre "Babarunca", dar a ajuns in Vama Buzaului. Evident ca n-a mai ajuns la microbuz.
A fost o excursie frumoasa si foarte vesela. Desi nu ne-am oprit la vreo circiumioara, noi, masinistii, am calatorit foarte vesel spre Bucuresti (prietenii stiu de ce!!), unde am si ajuns putin dupa ora 10.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
03 Mai 2010 13:15 #1211 de psychop
Scris de psychop pentru subiectul Re: RT 1 mai muncitoresc 2010 sa traiasca!... Ciucas
daaaa, o tura excelata in veselie, peisaj luminos si prietenos. multumim angela!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.147 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor