26 mai- ce ture s-au facut...

29 Mai 2012 14:39 #1580 de angela
26 mai- ce ture s-au facut... a fost scris de angela
Dupa stiinta mea, pe 26 mai s-au facut urmatoarele excursii (zic si eu, dupa albumele de poze pe care le-am vazut):
1- Predeal-Susai-Clabucetul Azugii-Azuga, cu "tartor" principal dl Tacutu... si au fost tare tare tare multi! Eu am numarat peste 16-17 persoane in poze. (Poze: Paul Vladescu, Mirela "de la Ploiesti"). Si asa am aflat ca si acolo cresc narcisele "tipice" Vaii Rele si Clabucetului Taurului 8-)
2- Predeal- Fitifoi -Diham-Azuga(poze Iura), dar se pare ca asta s-a comis duminica, pe 27 de fapt!!(vreo 4 persoane?), ca Mirela nu putea fi in aceeasi zi si pe Clabucetul Azugii si pe Fitifoi, oricit de "zmea" ar fi :oops:
3- Sinaia-Poiana stinii Regale- Piciorul Pietrei Arse- pe sub Furnica- Drumul de iarna/vara si prin Tirle(3 sub-variante)- Sinaia, in care am participat si eu, inclusiv cu "mobilizarea" (8 persoane), poze: aici . Am pus pozele ca sa vedeti cam care este starea floristica in zona...

In ciuda codurilor de ploi, am supravietuit, pina la urma cu totii... si cred ca destul de acceptabil.
Vad ca incalzirea asta globala ne cam strica planurile de excursii... dar ne-om descurca noi cumva!

PS: am pus aceasta nota apropo ca noi nu prea mergem pe drumuri marcate (am citit eu ceva de genul asta pe forum!), asa ca sa isi faca idee "incepatorii" nostri (doritori care nu au curaj?) cam ce se mai comite in sezonul acesta. 2 dintre aceste trasee au fost pe marcaj turistic, una partial marcat: in cea mai mare parte, deci! Si nu as zice ca ar fi fost una din ele prea grea.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.124 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor