Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

×
Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:22, primele două vagoane sau în gara Basarab la trenul Regio 3003, ora 7:44, primele două vagoane (pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători dar alături de seniori :-)). Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Și e multă distracție în turele noastre, așa că vino alături de noi!

Intalnire la club luni, 11 februarie 2019 - MODIFICARE SALA!

acum 2 luni 2 săptămâni - acum 2 luni 2 săptămâni #3497 de Ilinca
Dragi colegi,

Va asteptam luni, 11 februarie 2019, ora 18:00, la Casa De Cultură Friederich Schiller (Strada Batistei 15, et. 1, sala 1) la o intalnire dedicata in prima parte Adunarii Generale a clubului. Toti colegii de club sunt invitati sa participle activ.

Adunarea Generala va avea urmatoarea ordine de zi: (i) prezentarea Raportului Consiliului Director referitor la activitatea în anul 2018, (ii) utilizarea fondurilor si rezultatul financiar preliminar al asociatiei, (iii) diverse si (iv) alegeri pentru completarea a trei pozitii vacante in Consiliul Director.

Va informam ca pentru cele trei pozitii vacante din Consiliul Director au fost inregistrate patru candidaturi: Radu Ion Antonescu, Carmen Dutu, Ioana Brandusa Gal si Florin Mihai Raciu Oprea. Candidatii se vor prezenta in fata Adunarii Generale si vor raspunde intrebarilor membrilor intr-un interval de maxim 5 minute, după care va avea loc votarea folosind buletine de vot.

In parte a doua a sedintei Catalin Loghin va face o prezentare a unei expeditii in Peru la vulcanii sudici din zona Arequipa.

Intrarea este gratuita.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2019 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria