Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Intalnire la club luni, 11 februarie 2019 - MODIFICARE SALA!

acum 1 an 7 luni - acum 1 an 7 luni #3497 de Ilinca
Dragi colegi,

Va asteptam luni, 11 februarie 2019, ora 18:00, la Casa De Cultură Friederich Schiller (Strada Batistei 15, et. 1, sala 1) la o intalnire dedicata in prima parte Adunarii Generale a clubului. Toti colegii de club sunt invitati sa participle activ.

Adunarea Generala va avea urmatoarea ordine de zi: (i) prezentarea Raportului Consiliului Director referitor la activitatea în anul 2018, (ii) utilizarea fondurilor si rezultatul financiar preliminar al asociatiei, (iii) diverse si (iv) alegeri pentru completarea a trei pozitii vacante in Consiliul Director.

Va informam ca pentru cele trei pozitii vacante din Consiliul Director au fost inregistrate patru candidaturi: Radu Ion Antonescu, Carmen Dutu, Ioana Brandusa Gal si Florin Mihai Raciu Oprea. Candidatii se vor prezenta in fata Adunarii Generale si vor raspunde intrebarilor membrilor intr-un interval de maxim 5 minute, după care va avea loc votarea folosind buletine de vot.

In parte a doua a sedintei Catalin Loghin va face o prezentare a unei expeditii in Peru la vulcanii sudici din zona Arequipa.

Intrarea este gratuita.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria