Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Căciula de Aur 2019

acum 8 luni 1 săptămână - acum 8 luni 1 săptămână #3777 de Diana


Păstrând tradiţia întâlnirii pe teme fotografice la sfârşit de an înainte de sărbătorile de iarnă vă invităm să participaţi la ediţia 2019 a concursului anual de fotografie montană a Clubului Alpin Floarea de Colț "Căciula de Aur".

Tema concursului este muntele în diferite ipostaze fotografice: peisaj, detalii de relief (stâncării, copaci, cursuri de apă, cascade), astre şi fenomene meteorologice, animale, plante, fotografii macro, imagini de drumeție, ciclism, alpinism sau escaladă, etc. (a se vedea regulamentul concursului mai jos). Concursul este deschis membrilor Clubului Alpin Floarea de Colt și simpatizanților clubului care participă la turele noastre.

Spre deosebire de majoritatea concursurilor fotografice unde se premiază o singură fotografie, în cadrul concursului Căciula de Aur se apreciază în mod tradițional atât excelența cât și consecvența în fotografie, participarea făcându-se cu seturi de câte 10 imagini. Vă rugăm să trimiteţi imaginile (în format digital) la adresa in perioada 4 - 29 noiembrie. Nu uitaţi să menţionaţi numele în clar în mail.

Imaginile vor fi notate de juriu în funcţie de originalitatea subiectului şi utilizarea creativă a regulilor de compoziţie şi estetică fotografică.


Prezentarea imaginilor şi premierea vor avea loc pe data de 9 decembrie la sediul OK Center, str. Traian nr.1, incepând cu ora 18.Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 7 luni 4 zile #3812 de Diana
Dacă doriți să (re)vedeți imaginile de la Căciula de Aur 2019:

https://flic.kr/s/aHsmJLWpm8

și premiile:

https://flic.kr/s/aHsmJVtjkw

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria