Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

rucsac trekking ATTA mare pentru femei, ca este cu roz :) cu negru

acum 1 an 3 luni - acum 1 an 3 luni #3290 de angela
Pentru o colega de club doritoare de mers in ture de mai multe zile, ofer acest rucsac destul de incapator (nu stiu cit, apreciez la 50l, dar NU STIU!) pe care eu nu il mai folosesc de citiva ani si sta degeaba in magazia mea de echipament. A facut Fagaras si Paring si probabil si alti munti, nu le mai tin sirul, sta bine pe spate, chiar daca nu mai este nou, este inca bun.
Are cadru 'intern' de aluminiu (2 benzi) un buzunar mare (capac) si 2 buzunare mari laterale si bride pe care se pot lega, cu cordelina sau sireturi eventual diferite elemente de echipament, cum ar fi saltea/cort etc.
Il ofer cu drag cui vrea sa incerce acest tip de mers pe munte, care nu este nici pe departe atit de greu pe cit pare din exterior! dar poate este prematur sa investeasca intr-un rucsac mare, pe care nu stie daca il va folosi sau nu...
Il pun la dispozitia celor din Clubul nostru cu dorinta mea ascunsa ca vom cistiga o persoana care va aprecia acest gen de ture si va participa la multe ture pentru ani de acum incolo!
O poza cu el puteti vedea aici:
photos.app.goo.gl/WP69bZj8q1t3sAz97
:)
Nu va speriati de vechimea lui, pe atunci nu erau lucrurile asa de 'perisabile', nu era inca o societate de consum la noi.
PS: am uitat sa precizez, gol cintareste cca 1.4kg, ceea ce chiar nu e mult, prin comparatie cu alti rucsaci mari, m-a si surprins cind l-am cintarit.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2019 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria