Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

×
Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:22, primele două vagoane sau în gara Basarab la trenul Regio 3003, ora 7:44, primele două vagoane (pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători dar alături de seniori :-)). Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Și e multă distracție în turele noastre, așa că vino alături de noi!

Salata cu gulie

acum 11 luni 3 săptămâni #3209 de Ilinca
Tot de la colega noastra Artemiza, o reteta si niste sfaturi utile pentru sanatate:

UN CONSUM REGULAT DE LEGUME DIN FAMILIA CRUCIFERE , DIN CARE FAC PARTE GULIA , VARZA , VARZA DE BRUXELLES , CONOPIDA , BROCCOLI (CONSUMATE DE TREI ORI PE SAPTAMANA CRUDE ) , CONTRIBUIE LA PREVENIREA UNOR TIPURI DE ,, CANCER PULMONAR “. GULIA CONSUMATA CRUDA INTARESTE OASELE SI DINTII ( ALEGETI GULIILE CARE AU 5-7 CM IN DIAMETRU ).

EU FOLOSESC IN AMESTEC CU SALATA VERDE SI FRUNZELE PROASPETE DE LA GULIE, PRIN CONTINUTUL RIDICAT DE FIBRE , ENZIME ,VITAMINE , CONSUMATE PROASPETE REFAC DIGESTIA , REGLEAZA GLICEMIA , INCETINESC PROCESUL DE IMBATRANIRE , COMBAT OBOSEALA SI NEUTRALIZEAZA HIPERACIDITATEA GASTRICA . ATENTIE : CONTRAINDICATA CELOR CU AFECTIUNI ALE TIROIDEI !

MULTA SANATATE VA DORESC TUTUROR, ARTEMIZA COVRIG.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2019 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria