Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Salata cu gulie

acum 2 ani 6 luni #3209 de Ilinca
Tot de la colega noastra Artemiza, o reteta si niste sfaturi utile pentru sanatate:

UN CONSUM REGULAT DE LEGUME DIN FAMILIA CRUCIFERE , DIN CARE FAC PARTE GULIA , VARZA , VARZA DE BRUXELLES , CONOPIDA , BROCCOLI (CONSUMATE DE TREI ORI PE SAPTAMANA CRUDE ) , CONTRIBUIE LA PREVENIREA UNOR TIPURI DE ,, CANCER PULMONAR “. GULIA CONSUMATA CRUDA INTARESTE OASELE SI DINTII ( ALEGETI GULIILE CARE AU 5-7 CM IN DIAMETRU ).

EU FOLOSESC IN AMESTEC CU SALATA VERDE SI FRUNZELE PROASPETE DE LA GULIE, PRIN CONTINUTUL RIDICAT DE FIBRE , ENZIME ,VITAMINE , CONSUMATE PROASPETE REFAC DIGESTIA , REGLEAZA GLICEMIA , INCETINESC PROCESUL DE IMBATRANIRE , COMBAT OBOSEALA SI NEUTRALIZEAZA HIPERACIDITATEA GASTRICA . ATENTIE : CONTRAINDICATA CELOR CU AFECTIUNI ALE TIROIDEI !

MULTA SANATATE VA DORESC TUTUROR, ARTEMIZA COVRIG.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria