Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Paste in Maramures 7-10 apr. 2018

acum 2 ani 3 luni - acum 2 ani 3 luni #3142 de Ilinca
INVITATIE PENTRU MONTANIARZI
PASTELE 2018 MARAMURES- MOCANITA DE PE VALEA VASERULUI - OAS - GRANITA UCRAINA - CERTEZE - 550 RONI

Mai devreme fata de anul trecut cu o saptamana ,, SARBATORILE PASCALE 2018 “ o bucurie de a va invita intr-o frumoasa excursie cu autocarul , 4 zile , 3 nopti , 07/ 10 aprilie , trecand de la TARA MARAMURESULUI LA TARA OASULUI , CU MULTE DESTINATII NOI.

Plecare : 07-IV-2018 ora 6,00 de la Universitate , Hotel International .

Program excursie :

ZIUA I : 07-04-2018 Plecare cu autocarul pe traseul : Bucuresti - Brasov –Sighisoara –Tg. Mures- Bistrita –Sacel - Borsa .
La poalele magnificului munte Rodna , vom descoperi un loc pitoresc, si vom fi cazati la pensiune 3 * in camere cu doua ,trei si patru locuri cu grupuri sanitare aferente . Daca sunt personae care doresc camere mai luxoase cu minibar ,etc se poate rezolva la un hotel langa pensiunea noastra . Asadar vom fi primiti la pensiune cu o cina calda ,iar in jurul orei zero vom participa la INVIEREA DOMNULUI .

ZIUA II : 08-04-2018 Prima zi de PASTE CU MIC DEJUN MARAMURESAN ora 8,00 Fiind dumineca si avand in vedere ca seara avem masa festiva de Paste , ne vom familiariza cu meleagurile maramuresene , vom face o drumetie la ,, Cascada Cailor “, care are cea mai mare cadere de apa din Romania - curge de la 1300 m alt , are o lungime de 90 m si o inclinare de 30-40 m . Cei mai indrazneti vor alege o drumetie in muntii Rodnei de circa 6 ore , pornind de la platoul Telescaun pe sub saua Gargalau ( 1925 m alt. ) ocolind prin stanga caldarea formata sub varful Gargalau ,, LACUL IZVORUL BISTRITEI AURII “( LACUL STIOL ). -CINA FESTIVA DE PASTE ( la ora stabilita de noi ) cu horinca ,vin ,dans si voie buna .

ZIUA 3 : 09-02-2018 Mic dejun de PASTE Deplasare cu autocarul Borsa- Viseu de Sus ( Mocanita pentru doritorii de plimbare pe Valea Vaserului ) - continuare Moisei –M-rea Barsana –Vadu Izei - Sighetu Marmatiei–Campulung la Tisa ( granita cu Ucraina )- Sapanta - Remeti –Pasul Huta ( 587 m alt. granita cu Ucraina ) ajungand in TARA OASULUI . Vom admira o panorama vasta catre culmea E-V frontaliera a muntilor Oasului , dinspre Pasul Huta spre Varful Vascului cu Piatra Vascului aflata chiar pe frontiera cu Ucraina . Vom continua spre loc. CERTEZE din vestul Romaniei apartinand jud. Satu Mare , face parte din Tara Oasului - cu un important rol in pastrarea traditiilor .Vom stationa in CERTEZE , asezare montana de exceptie , una din cele mai frumoase si bogate ale tarii , scaldata de apele raului Valea Alba , marginita la est de muntii Oasului - Gutinului , care o despart de Maramures .Ne vom intoarce spre cazare , trecand din nou pe la Viseu de Sus pentru a prelua colegii care s-au plimbat cu ,,mocanita “ pe Valea Viseului . Seara , sarbatoare de Paste cu o cina copioasa stropita cu horinca , vin, dans si voie buna.

ZIUA 4 : 10-04-2018 Mic dejun de Paste si intoarcerea spre Bucuresti . Ne vom opri in com. Moisei , sa vizitam ANSAMBLUL MONUMENTAL - opera sculptorului Gheza Vida ( ridicat in amintirea celor 29 de victime ale fascismului din 1944 ).


PRETUL EXCURSIEI : 550 roni, cazare 3 nopti , 3 mic dejun , 3 cine - UNA FESTIVA transport autocar licentiat , diurnal sofer .
Cei interesati vor achita la inscriere 150 roni , a doua rata de 100 roni pe 26 februarie , iar pentru luna martie cate 150 roni la cele doua intalniri de la club.

LOCURILE IN AUTOCAR SE OCUPA IN ORDINEA INSCRIERILOR.

Organizator : Artemiza Covrig Email : , tel. 0722 586 472, 0771 110 450 , 0314 242 444 .

Si pentru ca voi lipsi 11 zile ( 22 februarie - 04 martie 2018 ) , va puteti inscie la club si la Ilinca Ionescu.
Pasiunea pentru drumetie este libertatea noastra suprema , care nu poate fi supusa , reglementata , programata .

Va astept cu drag !

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria