Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

M-tii Iezer - cab. Voina 8-10 iunie 2018

acum 2 ani 4 luni - acum 2 ani 4 luni #3159 de Ilinca
Clubul nostru implineste anul acesta 41 de ani! Haideti sa sarbatorim impreuna, membri si simpatizanti, cu un week-end montan, in peroiada 8-10 iunie 2018 (2 nopti), la cabana Voina - Muntii Iezer.

Plecam de vineri dupa-masa cu autocarul in jurul orei 18, pentru a avea toată ziua de sambata la dispozitie pentru traseu. Sambata si duminica vom face ture cu grade diferite de dificultate, tinand cont de preferintele participantilor si de conditiile de vreme, iar sambata seara petrecem cu dans si jocuri de cabana.

Cazarea este de 40 de lei de persoană pe noapte, deci 80 de lei in total. Costul transportului se va stabili ulterior în functie de costul inchirierii autocarului. Masa se serveste la cabana dupa dorinta.

La inscriere fiecare participant trebuie sa plateasca un avans pentru cazare - 40 lei, care este returnabil numai la gasirea unui inlocuitor.
Inscrierea incepe la intalnirea de luni 26 februarie, data limita fiind 12 martie (deoarece la inceputul lui martie trebuie sa rezervam un numar ferm de locuri si sa platim un avans la cabana; inscrierea ulterioara va fi posibila numai in masura in care mai exista locuri libere suplimentare). Restul banilor trebuie platiti pana la intalnirea din 7 mai. La inscriere va rugam sa precizati daca doriti transport pe cont propriu.

Persoane de contact pentru inscrieri si informatii: Andreea Varjoghe, Artemiza Covrig, Cristian Anghel, Ilinca Ionescu.
Ne puteti scrie si pe mail:

Sa aveti poteci insorite!

Clubul Alpin Floarea de Colt

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 1 lună #3251 de Ilinca
Dragi colegi, mai sunt cateva zile pana la plecare, asa ca revin cu cateva detalii suplimentare.
Pentru cei care mergem cu autocarul: ne vedem vineri, 8 iunie, la ora 17.45 la baza dealului Mitropoliei, la ora 18 fix plecam.
Legat de masa, la cabana Voina putem servi la restaurant toate mesele, dupa dorinta. D-na Artemiza s-a interesat de cateva preturi orientative: ciorbe (vita,porc,pui) 9 lei; ciorba de burta 12 lei; pastrav pentru cei care tin post 15 lei.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria