Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Iasi si imprejurimi 25-29 mai 2018

acum 2 ani 1 săptămână - acum 1 an 11 luni #3231 de Ilinca
IASI SI IMPREJURIMI IN HAINE DE PRIMANVARA

vineri-marti 25-29.05 2018. 4 nopti, 5 zile

PLECAREA:vineri 25.05.2018 ora 6 de la baza dealului Mitropoliei.

Ziua 1:-vineri 25.05.2018 deplasare la Iasi. Se viziteaza*Casa Memoriala din conacul familiei si mausoleul Vasile Alexandri din Mircesti.:*Ruginoasa-Palatul Alexandru Ioan Cuza-Muzeu memorial si Biserica Domneasca Adormirea MD 1811-unde s-a aflat pana in 1944 osemintele Domnitorului;
CAZARE: Hotel 2* situat central in spatele Palatului Culturii, 4 nopti, fara masa, in camere de 2 si 3 paturi cu grup sanitar si dus, tv, minifrigider, fara balcon in zona Mall Palas.

Ziua 2:-sambata 26.06. 2018 tur pietonal cu GHID LOCAL, dupa care vizite in GRUPURI MICI la Muzee ale literaturii, Palatul Culturii cu muzeele specifice, Muzeul Unirii, Aula universitatii si galeria cu picturilre lui Sabin Balasa, Casa Dosoftei cu prima tipografie din Moldova, Gradina Botanica, Parcul Copou, Parcul Palas,

Ziua 3:-duminica 27.05.2018 –POGORAREA SF DUH vizite interioare biserici, manastiri, Catedrala Mitopolitana cu moastele Sf Parascheva, Catedrala Romano-Catolica, Manastirea Trei Ierarhi, Cimitirul Eternitatea cu impunaoare monumente funerare ridicate de sculptori locali pentru personalitati ale Iasului: Creanga, Toparceanu, Delavrancea, Miluta Ggeorghiu Aristita Romanescu Palatul Roznoveanu, Palatul Garii, Galeriile anticariat Dumitru Grumazescu, Teatrul National Vasile Alexandri etc

Ziua 4:-luni 28.05.2018 SF TREIME, obiectuve din imprejurimile Iasului, functie de cum sunt deschise.
Manastirea Hadambu, Manastirea Galata, Manastirea Cetatuia, etc Comuna Miroslava cu Palatul Sturza, in prezent Muzeul Etnografic si Biblioteca Liceului Agricol Mihail Kogalniceanu aflat in fostil Parc Dendrologic.

ATENTIE:Ordinea vizitarii se poate schimba functie de programul fiecarui obiectiv pe care il vom afla in cursul lunii mai.Aceasta poate determina introducerea unor obiective si scoaterea altora de pe lista. Daca cineva doreste sa vada interiorul Teatrului isi poate rezerva individual sau in grup bilete la spectacolul dorit.Intalnirea cu prietenii din zona poate fii placuta si utila.

Ziua 5:-marti 29.05.2018, deplasare spre Bucuresti dupa vizita la Universitatea Al I Cuza, Aula si Biblioteca Universitatii tehnice Gh Asachi, cotata ca cea mai frumoasa din top 25. Se viziteaza: *Ansamblul Curtii domnesti si Biserica domneasca Taierea Capului Sf Ioan Botezatorul din Vaslui, ridicate initial de domnitorul Alexandru cel Bun reorganizare si extinse de domnitorul Stefan cel Mare;*Ansamblul Episcopia Husilor cu Catedrala Sf Petru si Pavel cu 5 obiective;*Catedrala Sf Gheorghe Tecuci.
INTOARCEREA: in jurul orei 20.00

COSTUL: 450 lei (transport, sofer, cazare 4 nopti hotel 2* in camere cu 2,3, paturi cu grup sanitar si dus) Locurile se ocupa in ordinea platii integrale, retragerea se face numai cu inlocuitor sau se pierde c/v transpotului. ANUNTATI URGENT PRIN SMS DISPONIBILITATEA.

EXCURSIA ESTE ORGANIZATA DE SANDA MIU PENTRU PRIETENII SI CUNOSCUTII NOSTRII, CARE DORESC SA SE BUCURE CU NOI SI ADOPTA, SPIRITUL SI ARMONIA IUBITORIOR DE CALATORIE. SUNTETI RUGATI SA COMUNICATI CU PRIETENII, COLEGII, VECINII, ETC. SI SA II INVITATI SA MEARGA CU DV. DACA CUNOSC GRUPUL DIN ALTE EXCURSII MAI SCURTE.
Inscrierea se face URGENT NUMAI cu SMS sau WhatsApp apoi banii, luni 14.05.2018, la UNIVERSITATEA TITU MAIORESCU Calea Vacaresti nr 187 sect 4, metrou Timpuri Noi sau masina 133–AMFITEATRUL STEFAN ODOBLEJA (V107 ET 1 ) ora 17.30 unde se tine sedinta Clubului Floarea de Colt de la ora 18 cu intrarea este gratuita.
Daca este nevoie stabilim si alte locuri de intanire, numai cu pers interesate.

SANDA MIU 0728 729 884 sau 0745 903 653 email:
“Multumesc Domnului Dumnezeu ca existati in viata mea”

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria