Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Faleza de gresie Coltul Bufnitei 29-30 sept. 2018

acum 2 ani 4 luni - acum 2 ani 3 luni #3343 de Ilinca
O invitatie de la d-ul Dan Vasilescu - CAR pentru ultimul we din septembrie la Stoenesti, faleza de gresie Coltul Bufnitei:

"Va propun o tabara de escalada si ecologizare in aceasta zona, pe malul Dambovitei, exact la lunca in Stoenesti. Se poate face o tabara de corturi nemaipomenita, foc de tabara si escalada de 20m, diferite grade de dificultate."

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 4 luni - acum 2 ani 3 luni #3350 de angela
update de la Dan:
a trimis o invitatie/propunere celor de la CAR Bucuresti si asteapta propuneri etc pentru organizarea evenimentului la care am fost si noi invitati, printre altii, cu precizarea perioadei si scopului, eventuale posibilitati de cazare, pe care il reproduc mai jos:

Va propun ca in zilele de 29 si 30.09.2018 sectia CAR Bucuresti sa organizeze o tabara de escalada si ecologie in zona Coltul Bufnitei - Stoenesti.

Cazarea se face la vila Doru sau la corturi, pe lunca Dambovitei de la baza peretelui (dupa ecologizare).

La aceasta actiune invitam CA Floarea de Colti, Salvamontul Campulung si factorii locali Primaria Stoenestii, elevi si tineri din zona.
Dl. dr. Cosmin Stoica are si dansul un rol important in aceasta actiune.


Daca dorim sa participam (cine doreste), ar trebui sa ne organizam in legatura cu transportul, si sa discutam intre noi, dupa care eventual sa si confirmam interesul, respectiv participarea. Sigur ca cel mai simplu este cu grupare pe masini personale, dar nu este imposibil de ajuns nici independent.
Din ce stiu eu, exista posibilitatea transportului CFR la Tirgoviste, citeva trenuri si in cursul diminetii si dupa-amiezii, dureaza circa 1h si jumatate, IR cu oferta R sau R (nu e mare diferenta de timp! 80km) de ex, la dus R9101 care ajunge la 7.21 (probabil de preferat), sau IR1781 (7.30--sosire 9.05), de la gara la autogara ATYC nu pare sa fie mai mult de 15minute de mers pe jos, de acolo pleaca un numar de curse spre Cimpulung (unele poate mai dese pentru destinatii partiale, info pe net este incomplet! - de cercetat) In primavara noi am fost in Leaota cu un asemenea transport ATYC, pe la 8 ... parca, spre Cimpulung, ca am coborit in Valea Badenilor! ceea ce este ceva mai departe decit Stoenesti)
Doritorii sint rugati sa se anunte, eventual va voi putea ajuta pentru organizare, desi nu stiu inca daca voi merge acolo in acel sfirsit de saptamina.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 4 luni - acum 2 ani 3 luni #3355 de ROFMihai1075
Eu as fi interesat. Dar as vrea sa fim mai multi. Daca ne strangem mai multi eu vin.
Pana acum stiu ca este interesata inca o persoana (Costel Leventiu) cu care am vorbit si care merge cu masina.
Daca mai sunt interesati si altii am vrea sa stim. Sa anunte aici pe forum sau...

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 3 luni - acum 2 ani 3 luni #3362 de angela
Daca mai sint amatori, va rog sa ma anuntati, poate reusim sa organizam transportul celor care doresc. (exista si optiunea unei excursii in Leaota, pentru cei care nu vor sa se catare sau nu... tot timpul :) )
Veniti eventual in Cismigiu luni, la intilnirea saptaminala, si vorbim!
Actiunea va fi la acest sfirsit de saptamina!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

acum 2 ani 3 luni #3366 de angela
Am rugamintea sa incercam sa centralizam cit de cit lista de doritori zilele acestea, si va voi transmite direct toate update-urile eventuale, daca mai apar. Mai ales ca am vrea sa stim si cam ce necesar de echipemnt ar fi de adus, in afara de cel pe care il aveti/individual.

In afara de campare la faleza, exista si posibilitatea de cazare la Vila Doru, care este la mica distanta de faleza. Tot acolo se poate comanda si masa, la cerere. (ar fi bine sa stim macar daca sint si citi doritori ar fi de cazare, cu 2-3 zile inainte).

Pina simbata se pare ca vremea va reveni la sentimente mai bune, trecerea acestuyi front va fi rapida si nu ne va incomoda.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2021 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria