Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

×
Hai cu noi

Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm în fiecare sâmbătă, în Gara de Nord, la trenul Regio 3001, ora 6:22, primele două vagoane sau în gara Basarab la trenul Regio 3003, ora 7:44, primele două vagoane (pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători dar alături de seniori :-)). Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Și e multă distracție în turele noastre, așa că vino alături de noi!

Drumul Tunului - Clabucetul Taurului 13 oct. 2018

acum 6 luni 1 săptămână - acum 6 luni 1 săptămână #3380 de Ilinca
O invitatie de la d-na Diana Joita - Cercetasii Romaniei:

"Dragi prieteni, organizam o activitate pe 13 oct. pentru Centenar pe Drumul Tunului - Vf. Clabucetul Taurului (Baiului/Garbova) care poate fi o invitatie la o tura de 1 zi.
Ne strangem sambata, pe 13 oct. dimineata, in Azuga in Parcul Central. Va fi un moment de inaugurare a traseului tematic Drumul Tunului (pana atunci montam panouri indicatoare pe acest traseu, triunghi albastru), pe care a fost urcat armamentul ostasilor romani in 1916. Plecam pe traseu si pe varf avem un moment comemorativ pentru eroi. Apoi coboram pe Garbova spre cabana, unde cabanierul pregateste o masa pentru toti participantii. Vor fi alaturi de noi si vanatorii de munte."

Detalii pe:
newsbv.ro/2018/10/10...imul-razboi-mondial/

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2019 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria