Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Crăciun pe Valea Vaserului - 26-29.12.2018

acum 1 an 7 luni #3394 de Diana
Invitație pentru montaniarzi

CRACIUN EXOTIC IN MOCANITA DE PE VALEA VASERULUI- MARAMURES

4 zile: 26/29 decembrie 2018


Dragi prieteni iubitori ai naturii si frumosului , deoarece asteptarea de a petrece trecerea dintre ani cu mocanita a luat sfarsit ( din 2012 nu se mai organizeaza ), am decis sa ne plimbam totusi cu ,,MOCANITA PE VALEA VASERULUI DE CRACIUN.

Astfel va invit intr- o excursie ,, cu trenul “la Viseul de Sus unde vom avea posibilitatea sa ne imbarcam in ,,MOCANITA DE PE VALEA VASERULUI “ un tren cu abur , in vagoane incalzite SITUAT CHIAR IN NORDUL Romaniei ,la granita cu Ucraina si vom pleca plini de voie buna spre statia finala PALTIN timp de 5 si ½ ore DUS- INTORS . Valea Vaserului cu 85 de izvoare minerale, face parte din Parcul National Muntii Maramuresului fiind sub protectie europeana .
CALEA FERATA INGUSTA ( ECARTAMENT DE 760 MM ) TRECE PRINTR-O VALE DE O SALBATICIE FERMECATOARE , DE-A LUNGUL RAULUI VASER , TRAVERSAND PODURI SI SFREDELIND TUNELE .In tren vom fi insotiti de ,,craciunite “ care ne vor servi pe parcurs cu o bautura calda si o gogoasa maramuresana . La statia finala PALTIN vom fi intampinati de un frumos program artistic. La intoarcere cu mocanita la CFF Viseu de Sus , ne vom deplasa la cazarea din oras , o pensiune restaurant de 3 * .
Dupa cazare si odihna , vom face o drumetie pe Valea Vaserului pe sina de tren ( poteca marcara ) pana aproape de iazul minier Novat ( cat este posibil de mers ! )

Invitam toti doritorii, pensionarii au reducere la tren , plimbarea cu mocanita de 5 si ½ ore DUS- INTORS costa pentru pensionari , studenti : 77 roni ,scolari 65 roni, adulti 87 roni pentru pachetul standard. CAZAREA O NOAPTE CU MIC DEJUN 125 RONI / PERSOANA.

Intoarcerea cu trenul 28 decembrie 2018 la ora 19, 41 cu sosire in Bucuresti 29- XII-decembrie 2018 ora 6,30. Mentiune : Pe 15 decembrie 2018 se va schimba ,, mersul trenurilor “ fara insa a afecta traseul nostru stabilit !

PRETUL EXCURSIEI ( CAZARE O NOAPTE + PLIMBAREA CU MOCANITA ) :
- pentru pensionari 202 roni,
- pentru adulti 212 roni ,
- pentru scolari 190 roni .

CEI INTERESATI SUNT RUGATI LA INSCRIERE SA ACHITE JUMATATE DIN SUMA.
Dupa inscriere , vom stabili sa ne cumparam BILETELE DE TREN, IMPREUNA pentru a ocupa acelasi vagon !

Va astept cu drag. Artemiza Covrig tel. 0722 586 472 , 0771 110 450 , 0314 209 01.

Organizator , Artemiza Covrig

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Recente

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2020 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria