Folosim fişiere cookie pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Citeşte Politica cookie, Termeni şi condiţii, Politica de confidenţialitate.

Tinutul secuiesc si Tara Barsei in zile de festival 1-3 martie 2019

acum 1 an 10 luni - acum 1 an 10 luni #3524 de Ilinca
FESTIVALUL POMANA PORCULUI

3 zile vineri-duminica 1-3 martie.2019

MOTIVUL: Urmaresc acest festival de mai multi ani, dar mereu pica in postul Pastelui ortodox, dar anul acesta este de lasatul secului de carne, dar si de sambata mosilor de iarna. Sper sa mai pridem si zapada.

PLECAREA: vineri 1.03.2019 ora 7 de la baza dealului Mitropoliei.

ZIUA 1:”TINUTUL SECUIESC”orasul Sfantu Gheorghe cu *Muzeul Carpatilor Rasariteni;*Prima Scoala Romaneasca;*Catedrala Ortodoxa Sf Georghe; *Muzeul Spiritualitatii Romanesti;*Muzeul National Secuiesc-captivant pentru arheologie, istorie si etnografie; *Baile Sugas-pasi pe zapada;*Prejmer- Festivalul Clatitelor.

CAZARE: 2 nopti la HOTEL 2* in Brasov in camere cu 2 paturi cu grup sanitar, fara masa, dar langa este un complex alimentar non stop.

ZIUA 2:”TINUTUL SECUIESC” Tusnad Bai, Lacul Sf Ana si Balvanyos-pasi pe zapada, Festivalul Pomana Porcului unde se poate servi masa de pranz;*Chichis-Biserica Sf Treime cu icoana pictata de Parintele Arsenie Boca. *Prejmer- Festivalul Clatitelor.

ZIUA 3:”TARA BARSEI”*Statiunea Valcele cu biserica ortodoxa 1843 ridicata cu finantarea principelui Milos Obrenovici; *Cetatea Feldioara cercetata si restaurata, cea mai veche fortificatie 1225 din Transilvania construita de Cavalerii Teutoni;*Halchiu-Biserica fortificata din sec 13 cu Altarul cel mai mare din Transilvania, de dinaintea reformei protestante si orga in functiune;-Biserica ortodoxa Sf Arhangheli M si G 1791cu zid inconjurator ambele monumente istorice;*Lacul de acumulare Dumbravita arie protejata de interes european cu flora, fauna specifice, cunoscuta ca “Delta dintre munti”
NECESAR:*CONDITIE FIZICA SI ECHIPAMENT SPECIFIC DRUMETIILOR PE TIMP DE IARNA : bocanci, ruxac, ochelari de soare, apa, etc
INTOARCEREA: in jurul orei 20.00

COSTUL: 350 lei (cazare 2 nopti, transport, diurna sofer, ghid etc) Locurile se ocupa in ordinea plati integrale, retragerea se face numai cu inlocuitor sau se pierde c/v transpotului
EXCURSIA ESTE ORGANIZATA DE SANDA MIU PENTRU PRIETENII SI CUNOSCUTII NOSTRII, CARE DORESC SA SE BUCURE CU NOI SI ADOPTA, SPIRITUL SI ARMONIA IUBITOROLOR DE CALATORIE. SUNTETI RUGATI SA COMUNICAT SI SA INVITATI PRIETENII, COLEGII, VECINII, ETC. SA MEARGA CU DV.
Inscrierea se face URGENT cu SMS sau WhatsApp; banii se primesc luni 18.02 si joi 21.02 intre 18.30-19 la Mc Donald’s Cismigiu cu banii in plic scris sau luni 25.02. la UNIVERSITATEA TITU MAIORESCU Calea Vacaresti nr 187 sect 4, metrou Timpuri Noi sau masina 133, unde se tine sedinta clubului intre 17.30-18.

*SANDA MIU 0728 729 884 sau 0745 903 653 email:

“Multumesc Domnului Dumnezeu ca existati in viata mea”

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

  • Nepermis: pentru a crea subiect nou.
  • Nepermis: pentru a răspunde.
  • Nepermis: pentru a adăuga atașamente.
  • Nepermis: să-ți editeze mesajele.

Biblioteca

Biblioteca Floarea de Colţ vă propune o colecţie de materiale informative având ca temă centrală muntele, natura, aventura, călătoriile, fotografia, etc. Adunate prin bunăvoinţa donatorilor cărţile sunt la dispoziţia membrilor clubului pentru a fi lecturate.

Cronica săptămânală

Amănunte despre turele săptămânale şi albumele foto aferente, activităti recente ale clubului consemnate în forum.

© 2021 Asociația Club Alpin Floarea de Colț București

CUI 36110772
RO64BTRLRONCRT0345072901, Banca Transilvania, Sucursala Victoria