Istanbul 30.11.2011 - 04.12.2011 ANULAT

15 Noi 2011 09:01 #1432 de Ilinca
Mesaj de la d-na Sanda Miu:

Dragi prieteni,
In sfarsit am definitivat excursia la Istanbul.A durat mult, deoarece am vrut sa fiu convinsa ca fac cea mai buna alegere pentru dv.
La prima vedere probabil ca 280 lei +100euro, o sa va para scumpa, dar cred ca am intrat intr-o perioada in care si turcii sunt speriati de criza si au marit preturile.
Probabil ca la anul preturile vor fi mult mai mari, noi beneficiem inca de un contract pe 2011.
Am facut cazare printr-o firma, care mi-a oferit la 4 stele, acelasi pret pe care altii il ofereau la 2 si 3 stele, firme sau direct la hotel, dar conditiile sunt net superioare atat ca aspectul interior si exterior al spatiilor cat si la dotari, suprafata camera, meniu bogat la micul dejun etc.
Problema cea mai mare este ca trebuie sa ne mobilizam ff repede si cu maxima seriozitate, toate cunostintele, colegii, prietenii, vecinii deoarece in 15 zile suntem la Istanbul, iar timpul este ff scurt, mai ales ca firma imi cere banii de cazare cu cel putin 5 zile inainte deci pana vineri 25.11.2011.
Mai jos este un plan al zonelor pe care le vom vizita in fiecare zi.Lucrez la obiective, dar sa vedem cati ne adunam.Veti costata ca 3 zile pline sunt insuficiente, pentru exterioare fara sa mai intram in muzee sau bazare.
Va astept urgent.

Clubul alpin"Floarea de Colt Bucuresti

PROGRAMUL EXCURSIEI
ISTORIE SI CRESTINISM IN ISTAMBUL
5 zile miercuri-dumineca 30.11-4.12.2011

ATENTIE:TOTI TURISTII VOR AVEA PASAPOART VALABIL inca 6 luni dup intoarcere
Moneda folosita dolar, euro si lire turceti-bine sa aveti din fiecare.
TRASEU:Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Veliko Tarnovo-Nova Zagora-Svilengrad-Edirne-Istanbul-retur-Ruse-Giurgiu-Bucuresti.

ZIUA1-miercuri 30.11.2011 ora 6 plecare cu autocarul de la baza Dealului Mitropoliei, se parcurge traseul Bucuresti, vama Ruse- vama Cpt Andreevo, Edirne-vizita Moscheea Selimiye-cu 999 ferestre-Istanbul.Traversam noaptea Stramtoarea Bosfordinspre Europa spre Asia si invers pe cele 2 poduri. Cazare hotel 4 stele.

ZIUA2-joi 1.12.2011 LA MULTI ANI ROMANIA!dupa mic dejun, se viziteaza zona veche Sultanahmet, Cagaloglu, Beyazit si Eminonu cu obiectivele de arhitectura, cultura si arta bizantine, musulmane, cisterne, apeducte, muzee, plate, bazare etc.Cazare hotel 4 stele.

ZIUA3-vineri 2.12.2011 dupa mic dejun, se viziteaza zona Cornu de Aur, Fanar, Fatih, Karakoy,Galata, cu poduri, turnuri, tunele ziduri de cetate, biserici crestine in functiune, biserici bizantine transformate in moschei, bai, muzee, bazare, piete, etc Cazare hotel 4 stele.

ZIUA4-sambata 3.12.2011 dupa mic dejun, se viziteaza zona Marea Marmara-Bosfor, cu muzee, bazar, piata de peste, optional plimbare cu vaporasul Istanbulul asiatic etc. Cazare hotel 4 stele.

ZIUA5-dumineca 4.12.2011 dupa mic dejun plecam spre Bucuresti.
Deoarece sunt foarte multe obiective, programul cu obiectivele exacte ce se vor vizita in fiecare zona se va transmite, celor ce merg in excursie.
INTOARCERE: in jurul orei 20

.COSTUL:280 lei+100euro(transport cu autocar cu 2 soferi, completare diurna, taxe poduri, taxe de drum, autostrazi, parcari platite 4 zile, cazare 4 nopti la Hotel 4 stele zona centrala cu mic dejun si o multime de facilitati corespunzatoare stelelor etc)
Nu sunt cuprinse:programe optionale, taxele de intrare la obiective si alte cheltuieli personale.

NUMAI ACHITAREA URGENTA A INTREGII SUME DA LOCUL PE LISTA PARTICIPANTILOR.
BANII se primesc cu un telefon inainte, la o data sau un loc ce il stabilim de comun acord intre orele 17-19.
*SANDA MIU 0728 729 884 sau 0745 903 653 sau 0318 097 605 dupa ora 17.00 email:excursiisanda@yahoo.com
*GETA IFtODE 0741 993 727 dupa ora 17.00 email: iftodegeorgeta@yahoo.com;
SUNTETI RUGATI SA COMUNICATI URGENT CU COLEGII, AMICII, VECINII, PRIETENII CARE AR DORI SA MEARGA IN ACEASTA EXCURSIE SI POT ADOPTA CONDITIILE, SPIRITUL SI ARMONIA OAMENILOR DE MUNTE.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
28 Noi 2011 18:21 #1437 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Re: Istanbul 30.11.2011 - 04.12.2011 ANULAT
Mesaj de la d-na Sanda Miu:

*Am renuntat la Istanbul pentru o perioada mai calda,martie sau aprilie, anuntata mai din timp, dar si cu totul alta oferta, vom vedea atunci.
*In loc de Istanbul, am pus Bozioru-Fisici, pentru joi1-4.12.2011 4 zile, 3 nopti la Hotel de 2 stele, cu o cazare ff buna si program de vizitare si drumetie a altor zone decat cele ce se viziteaza de obicei la Fisici, precum si zona Buzaului cu Vulcanii Noroiosi si poate chiar Poiana Marului.MOBILIZARE URGENTA.
*sambata 10.12.2011, 1 zi la cele 2 orase surori Giurgiu si Ruse;
*dumineca 11.12.2011 comemorarea fara aglomeratie a Parintelui Arsenie Boca, printr-o vizita la Draganescu si alte 2-3 obiective functie de tinp.
*Craciunul la Predelut langa Bran 4 zile, 3 nopti cu vizitari, drumeti, petreceri si bucurii specifice Craciunului.
*Revelion 2011-2012, acolo unde sunt mai multi participanti.
HOTARATI-VA URGENT SI ANUNTATI DISPONIBILITATE CU BANII, ESTE FF TARZIU, PENTRU TOT SI TREBUIE SA STIU CE AM DE FACUT.
Urmeaza o perioada de vacanta, dupa care vom incepe din nou sa vizitam impreuna locuri noi sau vechi, din tara sau strainatate etc
Eu mi-am facut treaba, va astept cu drag optiunile, e loc pentru toata lumea, va rog nu va izolati pe diverse motivatii, pe care va straduiti sa le gasiti si sa le justificati.
Socializarea este principalul scop, apartineti "Clubului Floarea de Colt" unui grup frumos, cu idealuri mari pentru fiecare individ si impreuna.
Sa aveti patre de un an 2012 la superlativ pe toate directiile abordate.
LA MULTI ANI 2012!
Sanda Miu

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.180 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor