- Postări: 1244
- Mulțumiri primite: 38
Donează 3.5%
Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2022.
1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF:
Formular-230-2022-online.pdf
(right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).
2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF:
Formular-230-2022-print.pdf
(click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).
Data limită pentru depunere: 25 mai 2023.
Îţi mulţumim!
Saptamina 27 noiembrie -4 decembrie 2022
In aceasta saptamina noi am fost iar pe Via Transilvanica.
Via Transilvanica -episodul 4- Terra Dacica in 6 albume (26/27 noiembrie - 2 decembrie 2022, cu Andra si Valentini). Povestea aferenta la
Warning: Undefined variable $target in /home2/r32873floa/public_html/components/com_kunena/template/aurelia/layouts/bbcode/url/default.php on line 32
> floareadecolt.com/forum/jurnale-ture/242...-micasasa-sebes#4461
1. Micasasa (Valeni) - Valea Lunga
photos.app.goo.gl/9yLgMj8qL92z8yW4A
2. Valea Lunga - Blaj
photos.app.goo.gl/f9P3gLXRwd5D3RGDA
3. Blaj - Secasel
photos.app.goo.gl/1NJKSg9SbjQG8KX16
4. Secasel - Seusa
photos.app.goo.gl/bKLbyTxRhvdNUVK19
5. Seusa (Limba) - Alba Iulia
photos.app.goo.gl/9cgRz4pKtppPinEU6
6. Alba Iulia (Oarda) - Sebes
photos.app.goo.gl/YUkH8155e8i1Aabs9
Emil ne- trimis un album de simbata:
Cota 2000, deasupra norilor, 3 decembrie
Inițial vroiam sa merg cu grupul lui Misu Drumea, pe dealurile Brezei, numai că am facut un calcul greșit, am uitat că acceleratul (IR 1631) nu prinde din urmă personalul ((R3021) înainte de Câmpina. În timp ce mă gândeam ce traseu să fac, m-am uitat pe camera web de la Cota 2000. Când am văzut că este o mare de nori, pe loc m-am hotărât că azi va fi o tură foto. Ce a ieșit, puteți vedea în album. Cel mai mare regret al meu este faptul că nu ai unde să dormi peste noapte pe platoul Bucegilor. Cabana Miorița are o poziție ideală pentru fotografiat răsăritul. când este o mare de nori în Valea Prahovei, la fel și culorile apusului. Din păcate cabana este închisă de câțiva ani.
photos.app.goo.gl/D4k7NS52cnAa3rtp7
De la Svetlana au sosit 2 albume din Italia:
Prima zi din excursia în Sicilia, Catania, cu obiective neprinse în poze, și o neîmplinire, Muzeul Debarcării
photos.app.goo.gl/GBbSoUk3mAfqyWkM9
Un tur al orașelor baroce din Sicilia, ce fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Acestea împărtășesc un trecut comun, au fost complet distruse de cutremurul din 1693, drept pentru care au fost reconstruite în acest stil baroc în timpul stăpînirii spaniole de atunci. iar în trecutul mai îndepărtat colonii grecești,, cucerite de arabii musulmani, apoi de normanzi. Pe lîngă Catania, am văxut Noto, Scecli, Modica, Ragusa Iblea pe care doream s-o văd am lăsat-o pe altădată. La Noto am zăbovit pentru a intra în biserica Santa Chiara, Catedrala San Nicolo di Mira, Palatul Nicolaci și altele. În Scecliam bîntuit printre biserici, careu deja închise și un palat baroc tipic, Beneventano. Modica orașul ciocolatei, cu un viaduct foarte înalt, biserici și un castel simpatic și gratuit.
Circuit baroc Sicilia: Noto, Scicli, Modica
photos.app.goo.gl/rgT3M7phiEgZU4rV6
Asteptam contributiile celor care nu s-au speriat de prognoza meteo si au iesit pe munte!
... va urma ...
Reamintim că cele prezentate de noi în Cronica sînt de regulă activitități ale membrilor activi ai Clubului Alpin Floarea de Colt / foști membri/ și ale simpatizantilor noștri, majoritar cu participare și a altor colegi. Participarea la aceste ture este gratuită și fiecare este responsabil pentru alegerea turei sau participării, dar dorim să ne cunoaștem înainte de a accepta noi membri în Clubul nostru.
Sîntem deschiși celor care vor să ni se alăture în ture, le primim contribuțiile la Cronică, chiar dacă nu fac parte din Club, fără însa a ne 'lăuda' cu ceva care nu ne aparține, contributorii fiind responsabili 100% de ceea ce trimit sau postează singuri la Cronică.
Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.
- angela
-
Autor Subiect
- Deconectat
- Moderator
-
photos.app.goo.gl/gE45RQMEg96WfqJRA
Din aceeași tură albumul Octaviei D. prima oară în drumeție cu noi:
photos.app.goo.gl/vyYXkUrP55tH7RpE7
Și albumul Dumitrei:
photos.app.goo.gl/VczntHZRriFQTYy6A
- ROFMihai1075
-
- Deconectat
- Membru Premium
-
- Postări: 110
- Mulțumiri primite: 43
photos.app.goo.gl/pt17uyPRDPCXBMKy9
- hoinar
-
- Deconectat
- Administrator
-
photos.app.goo.gl/M3TAd1vurj8jGo7V7
Aproximativ acelaşi traseu cu 2 ani în urmă photos.app.goo.gl/ri5ff72p2LRxP8YK9
- hoinar
-
- Deconectat
- Administrator
-
Am trecut la zona de informatii pe link detalii din locurile vizitate:
- Geardini di Zoe si Deva
- dealurile de langa Poieni, satul renovat Farasesti, Buzias, targul de Craiun din Timisoara
- La 'Tuneluri' si la la Sfinx
- Pietrele Cohului
- targul de Craciun din Craiova
photos.app.goo.gl/4n35WEyMxJx9mzeYA
- Ilinca
-
- Deconectat
- Moderator
-
- Postări: 791
- Mulțumiri primite: 76