Poiana Brasov - Postavarul 15_16 martie2008

16 Apr 2008 16:59 #457 de Florin
Scris de Florin pentru subiectul Re: Poiana Brasov - Postavarul 15_16 martie2008

Irina Lipcanu a scris: Mai Florinele pe acestea le primisem si pe mail parca de la tine... pe celelalte le vreau.. pe acelea in care arat si eu bine :lol: (in cazul in care exista!!!) Si nu mai tachina pesroanele pe forum ca iti contestam calitatea de admin (o persoana serioasa, interga... si cu alte multe calitati!!) :roll: :lol:

Pe cine tachinez? Am zis ca fac cinste, fac. Ilinca poate sa confirme ca macar la capitolul asta imi tin cuvantul. La restul, e jale...:D

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
17 Apr 2008 11:22 #460 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Re: Poiana Brasov - Postavarul 15_16 martie2008
Confirm!
(La care e jale? ..ca sa fim pregatiti :) )

Ca sa nu ma 'mutati' ca scriu total off-topic si cam fara rost, spun si ceva cu substanta legat de subiect:
Ina , esti o adevarata scriitoare, felicitari (si pentru efortul depus de a scrie pana la miezul noptii...ca de, pana la 10 pirzi vremea prin baruri...dar asa e cu artistii astia , ca sa le vina inspiratiunea). Ma bucur ca v-ati simtit foarte bine pana la urma, am ajuns si eu anul asta in Poiana o zi dupa multi ani de absenta, drept sa va spun am ramas un pic dezamagita : era o zi de sezon full si duminica , jos in statiune era ca pe Stefan de Mare la iesirea de la servici, la cozi si prin baruri numai tipi si tipe 'cool' - ultimile modele de skiuri si costume/ochelari/telefoane, altfel nu se putea , discutii shmechere peste tot (inca n-avem regulament, d'aia mi-am permis sa pun 'sh' :) - si mutzi pun cat se mai poate). Asta ca asta, dar partaiile - ori ca un jgheab inclinat plin de gheata si oameni de diferite viteze si preocupari - nu stiu ce era mai rau - tip carusel , ori libere si late si total nebatute cu hopuri (aia de sub telecabina noua). Adica pe ansamblu n-a fost rau, dar la cat mi-a fost laudata staiunea asta, ma asteptam la niste partii frumos ingrijite, de tip occidental , si am gasit aceeasi rupere de picioare romaneasca obisnuita.

Mai Mult
17 Apr 2008 11:46 #461 de Irina
Scris de Irina pentru subiectul Re: Poiana Brasov - Postavarul 15_16 martie2008
Merci de aprecieri... De faza cu barul ce pot sa zic decat ca am fost literalmente... tarata cu forta in acel bar de catre tine... si "pretenul tau admin"... :roll: dar promit ca nu se va mai repeta... o sa-mi iau masuri de siguranta!!!
P.S. Mult mai intersanta ... experienta ta prin Poiana... :shock: :lol:
Toate cele bune si te asteptam sa mergi cu noi la urmatoarea tura de schi... ca sa povestim impreuna...

Mai Mult
17 Apr 2008 16:39 #462 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Re: Poiana Brasov - Postavarul 15_16 martie2008
Hm , ciudat , nu mi s-a parut ca erai ata de nefericita cu vinuletul ala dulce in fata....
Acum chiar ca sunt off-topic, o sa ma certe Florin, dau exemplu prost, dar aici te-am prins : ce avangardista esti, schimbi avatarul de 2 ori pe zi, scrii cu verde....

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.208 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor